[et_pb_search_posttype placeholder=”Waar bent u naar op zoek?” include_posttypes=”on|on|off|on” _builder_version=”4.4.1″ hover_enabled=”0″ sticky_enabled=”0″][/et_pb_search_posttype]
  • Binnen 24 uur een leverdatum
  • Korte communicatie lijnen
  • Bezorging op locatie
  • Zeer scherp geprijsd

Eindschotje muuraansluitprofiel | Artikel 1340700

Eindschotje muuraansluitprofiel:

Afmetingen:
– Breedte: 50 mm

– Hoogte: 90 mm
– Incl. RVS bevestigingsschroef

Toepasbaar op het Muuraansluitprofiel artikel 122300

Leverbaar in:
Wit – RAL9010 / Antraciet – RAL7016 / Zwart – RAL9005

 6,85  5,66 exclusief BTW

Waarom dit eindschotje?

Het eindschotje geeft een nette afwerking van het muuraansluitprofiel.

Waarom profielen van aluminium?

Een aluminiumprofiel is uitermate geschikt voor de afwerking van u lichtstraat, aangezien het vrijwel geheel onderhoudsvrij is! Uiteraard is ook het glas wat u in de lichtstraat plaatst van belang omdat u wil zorgen voor een goed geïsoleerde lichtstraat, vooral als u uitbouw of veranda in de zon staat. Maak je een lichtstraat voor een uitbouw kies dan altijd voor HR++ glas, doe hier voor een aanvraag middels het contactformulier.

Eindschotjes sierprofiel:

Voor de afwerking van uw aluminium profiel kunt u gebruik maken van een eindschotje. Deze kunt u vinden bij de categorie eindschotjes.

Levering:

Onze producten zijn direct uit voorraad uit leverbaar.

Is het glasprofiel aluminium niet wat u zoekt?

Op zoek naar een ander product binnen onze aluminium profielen? Neem dan ook eens een kijkje bij onze andere aluminiumprofielen. Heeft u een andere vraag of staat u product er niet tussen? Neem dan contact op met Valleiglas!

Een eigen lichtstraat maken?

De stappen voor het maken van de lichtstraat zijn als volgt: maak de frame van hout en pas onze aluminiumprofielen toe voor een professioneel eindresultaat! Het toepassen van aluminiumprofielen heeft vele voordelen, je bouwt hiermee een stevige constructie die gegarandeerd zorgt voor een waterdichte lichtstraat. Daarnaast zorgen aluminium profielen voor een stijlvolle afwerking van uw lichtstraat. Ziet u het niet zitten u lichtstraat zelf te maken? Bestel dan u complete lichtstraat voor u op maat gemaakt, die u enkel nog maar hoeft te monteren!

Glasband

Glasgereedschap

Stelblokjes

Ventilatieroosters