[et_pb_search_posttype placeholder=”Waar bent u naar op zoek?” include_posttypes=”on|on|off|on” _builder_version=”4.4.1″ hover_enabled=”0″ sticky_enabled=”0″][/et_pb_search_posttype]
  • Binnen 24 uur een leverdatum
  • Korte communicatie lijnen
  • Bezorging op locatie
  • Zeer scherp geprijsd

Glazen douchewand met flamea set

Wilt u gemakkelijk uw douchewand op maat bestellen?

Voor onderstaand de breedte en de hoogte van uw douchewand in.

Selecteer vervolgens uw gewenst douchebeslag!

 120,00  99,17 exclusief BTW

Waarom een glazen douchewand?

Een glazen douchewand voorkomt een hoop extra nattigheid in uw badkamer. Daarbij zorgt een glazen douchewand voor het behoud van een ruimtelijk effect.

Welk glassoort wordt er gebruikt voor een glazen douchewand? 

Een douchewand hoort altijd van gehard veiligheidsglas te zijn. Mocht u uitglijden over het zeepje in uw badkamer en u valt tegen uw douchewand, dan is gehard glas 5 maal sterker dan gewoon glas. Mocht de douchewand kapot gaan dan versplintert gehard glas in talloze kleine deeltjes glas, waardoor de kans op lichamelijk letsel vele malen kleiner is.

Waarop moet ik letten bij het bestellen van een glazen douchewand?

Denk allereerst na over een aantal praktische zaken zoals: Krijg ik de douchewand op de plek waar ik deze wil gaan plaatsen? Is het trapgat groot genoeg? Krijg ik de douchewand daadwerkelijk in die hoek van mijn badkamer? Gehard glas is op geen enkele wijze meer aan te passen. Stel daarom met nauwkeurigheid uw maatvoering samen. U kunt wat extra tijd voor het opnemen van uw maatvoering nemen dan tijdens de montage tegen probleemjes aanlopen. Bepaal als laatste stap met welke materialen u de douchewand wilt gaan monteren. Wij diverse mogelijkheden hiervoor aan. Mocht hier een vraag over hebben of iets afwijkends willen bestellen, geen probleem neem daarvoor gerust contact met ons op! 

 

 

Glasband

Glasgereedschap

Stelblokjes

Ventilatieroosters