[et_pb_search_posttype placeholder=”Waar bent u naar op zoek?” include_posttypes=”on|on|off|on” _builder_version=”4.4.1″ hover_enabled=”0″ sticky_enabled=”0″][/et_pb_search_posttype]
  • Binnen 24 uur een leverdatum
  • Korte communicatie lijnen
  • Bezorging op locatie
  • Zeer scherp geprijsd

Glasprofielen bestellen? 

Wil je zelf een lichtstraat of overkapping maken? Het toepassen van aluminium glasprofielen is dan een slimme keuze, je bouwt hiermee een stevige constructie die gegarandeerd zorgt voor een waterdichte lichtstraat. Je kan de profielen ook gebruiken voor een glazen overkapping, veranda, pergola of andere toepassingen. In onze webwinkel kan u de profielen bestellen ook kan u de bestelling plaatsen via ons offerte formulier.

Komt u er alleen niet uit? Neem dan contact met ons op!

Waarom aluminium glasprofielen?

Een aluminiumprofiel is uitermate geschikt als u een lichtstraat of andere toepassing in uw woning wilt plaatsen, het zorgt voor een waterdicht en stevig resultaat! 

Advies bij het uitzoeken van uw glasprofielen?

Valleiglas.nl adviseert u graag over de aanschaf van de juiste producten. Dit kan per mail of telefonisch, zie hiervoor het contactformulier.

Op zoek naar een lichtstraat?

Kijk dan eens bij ons aanbod van complete lichtstraten. Het toepassen van een lichtstraat geeft een compleet andere lichtinval in uw huis. Dit komt doordat er veel licht van buitenaf uw woning in kan komen. Bij het maken van een lichtstraat is het van belang dat u de juiste materialen gebruikt. Lees hier meer, over de verschillende opties, die u heeft bij het toepassen van een lichtstraat.

Deze profielen zijn niet enkel te gebruiken als toepassing voor een lichtstraat. Meerdere toepassingen zijn:

  1. Overkapping-branche: serres, veranda’s, carports, tuinoverkappingen….
  2. Lichtstratenbouw: lichtstraten op woningen en bedrijfspanden, luifels…..
  3. Buitenmeubilair: dugout, fietsenstalling, afdak….
  4. Houtbouw: prieel, terrasoverkapping, tuinhuis, blokhut…

Glasband

Glasgereedschap

Stelblokjes

Ventilatieroosters