[et_pb_search_posttype placeholder=”Waar bent u naar op zoek?” include_posttypes=”on|on|off|on” _builder_version=”4.4.1″ hover_enabled=”0″ sticky_enabled=”0″][/et_pb_search_posttype]
  • Binnen 24 uur een leverdatum
  • Korte communicatie lijnen
  • Bezorging op locatie
  • Zeer scherp geprijsd

Deze profielsets zijn niet enkel voor lichtstraat toepassingen. U kan ze ook inzetten voor de volgende toepassingen:

  1. Overkapping-branche: serres, veranda’s, carports, tuinoverkappingen….
  2. Lichtstratenbouw: lichtstraten op woningen en bedrijfspanden, luifels…..
  3. Buitenmeubilair: dugout, fietsenstalling, afdak….
  4. Houtbouw: prieel, terrasoverkapping, tuinhuis, blokhut….

Op zoek naar een aluminium glasprofielset?

Glasprofielen kopen? Het toepassen van aluminium glasprofielen heeft vele voordelen. Je bouwt hiermee een stevige constructie die gegarandeerd zorgt voor een waterdicht resultaat.

Aluminium glasprofielen zorgen voor een stijlvolle afwerking en zijn ze vrijwel geheel onderhoudsvrij.

Komt u er alleen niet uit? Neem dan gerust contact met ons op!

Waarom aluminium glasprofielen?

Een aluminium glasprofiel is uitermate geschikt als u een lichtstraat of andere toepassing in of rondom uw woning wilt afwerken Uiteraard is ook het glas wat u in de lichtstraat of overkapping plaatst van belang omdat u wil zorgen voor een goede isolatie, vooral als u uitbouw of veranda in de zon staat. Maak je een lichtstraat/overkapping voor een uitbouw kies dan altijd voor dakbeglazing.

Advies bij het uitzoeken van uw glasprofielen?

Valleiglas.nl adviseert u graag bij de aanschaf van de juiste producten voor het monteren van uw lichtstraat of andere toepassing! Dit kan per mail of telefonisch, zie hiervoor het contactformulier.

Op zoek naar een lichtstraat?

Kijk dan eens bij onze complete lichtstraten. Het toepassen van een lichtstraat geeft een compleet andere lichtinval in uw huis. Dit komt doordat er veel licht van buitenaf uw woning in kan komen. Bij het maken van een lichtstraat is het van belang dat u de juiste materialen gebruikt. Valleiglas.nl kan u aan het juiste materiaal helpen! Dit is van groot belang, want u wilt een stevig gemonteerde lichtstraat als eindresultaat. 

Glasband

Glasgereedschap

Stelblokjes

Ventilatieroosters