[et_pb_search_posttype placeholder=”Waar bent u naar op zoek?” include_posttypes=”on|on|off|on” _builder_version=”4.4.1″ hover_enabled=”0″ sticky_enabled=”0″][/et_pb_search_posttype]
  • Binnen 24 uur een leverdatum
  • Korte communicatie lijnen
  • Bezorging op locatie
  • Zeer scherp geprijsd

Betaalt u bij Vallei Glas verzendkosten voor het leveren van glas?

Bij Vallei Glas betaalt u verzendkosten, dit betaalt u in principe in iedere webshop. Sommige webshops proberen u te verleiden met de slogan: “Gratis verzendkosten”. Op het moment dat u wil afrekenen en u al de glasmaten heeft ingevoerd krijgt u inzichtelijk dat u order/administratie kosten betaald dit bedrag is gelijk aan onze verzendkosten. 

– Glas levering op resteel -> € 29,50 inclusief BTW

– Glas levering op bok -> variabel u ontvangt direct na u bestelling een indicatie van eventuele extra kosten, als een boklevering nodig is.

– Aluminiumprofielen -> € 45,- inclusief BTW

 

Waar leveren jullie glas?

We leveren door heel Nederland glas en toebehoren. Isolatieglas leveren wij niet in Limburg, Brabant en de Waddeneilanden.

Wat zijn jullie levertijden?

Glas is maatwerk, dus de levertijd is altijd een indicatie. Routes worden altijd zoveel mogelijk gebundeld om de kosten laag te houden. Daarnaast dient u rekening te houden met de vakanties en feestdagen waardoor de levertijden kunnen oplopen.  In principe kan u de onderstaande levertijden aanhouden, vrij snel na uw bestelling ontvangt u de definitieve leverdatum.

– Enkele beglazing circa 5 á 10 werkdagen

– Profielen circa 5 á 10 werkdagen

– Isolerende beglazing circa 10 á 15 werkdagen

– Gehard glas  circa 10 á 15 werkdagen

– Beloopbaar glas heeft een levertijd van circa 20 á 25 dagen

– Geslepen glas heeft over het algemeen ook een iets langere leverdatum van 10 á 15 dagen.

Kan ik mijn bestelling ook afhalen?

Isolatieglas kan u afhalen in:

– Zwartebroek

– Arnhem

– Amsterdam

– Almelo

– Ridderkerk

– Emmen

Alle andere varianten beglazing kan u afhalen in:

– Oosterhout

– Zwartebroek

Als u de bestelling heeft geplaatst, ontvangt u van ons het adres en extra informatie. 

 

Is een spoedlevering mogelijk?

Een spoedlevering is mogelijk, er worden dan wel extra kosten in rekening gebracht. Neem vooraf even contact met ons op over de bijkomende kosten.

 

Wat moet ik doen met de glas bok? 

Het glas wordt altijd op de begane grond gelost. De grote ruiten worden geleverd op een glasblok. De glasbok moet u binnen 4 weken leeg maken en afmelden. Als u dit niet doet, betaald u bokkenhuur á € 2,50 per dag.

Moet ik thuis zijn als het glas geleverd wordt?

Als u ruit groter is dan 1,5 m2 dan dient u thuis te zijn om te helpen met tillen. Als het een kleine ruit is kunt ook een briefje achterlaten en een paar latjes klaarleggen. Let er wel op dat fabrieksfouten direct gemeld dienen te worden. Lees hier meer over in onze algemene voorwaarden.

 

 

Glasband

Glasgereedschap

Stelblokjes

Ventilatieroosters